Tuinaanleg

Droomt u ook van een perfect groen gazon? U wil minder werken in, en meer genieten van uw tuin? Dan is kunstgras de ideale oplossing voor u. Jokri-kunstgras kan u een groot deel van het onderhoud van u tuin wegnemen. Met een prachtig kunstgras gazon heeft u de hele zomer en winter een frisse groene tuin, zonder te maaien.  Wij kunnen hebben een breed assortiment kunstgrassen, sommige niet van echt te onderscheiden en zo zacht dat je er zelf de hele dag op wilt blijven liggen.

Ook bedrijven hebben baat bij kunstgras. Men krijgt maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken. En een proper verzorgd bedrijf is daar de eerste stap in. Jokri kunstgras geeft uw bedrijf een groene en propere uitstraling.

Jokri-kunstgras kan ook meehelpen aan het verfraaien van de openbare ruimte. Door rotondes, trapvelden, bermen en plantsoenen te verfraaien met kunstgras ziet de openbare ruimte er het hele jaar verzorgd en uitnodigend uit. Kunstgras benodigd weinig onderhoud en blijft langdurig mooi.

Wij kunnen voor u het ontwerp en de aanleg integraal verzorgen. Neemt u gerust contact met ons op en vraagt naar de mogelijkheden.